Previous slide
Next slide

O NAMA

Kompanija Feniks D.O.O osnovana je davne 1989. godine, kao jedna od prvih privatnih kompanija na teritoriji Istočne Srbije koja se bavila prometom naftnih derivata. Danas, nakon više od 30 godina poslovanja, naša kompanija važi za lidera u svojoj oblasti poslovanja u našem gradu.


Pored trgovine naftnim derivatima, u okviru naše kompanije posluje i salon nameštaja, u kome možete pronaći sve što Vam je potrebno za opremanje Vašeg doma.

PRODAVNICA

U okviru naše benzinske stanice, posluje i prodavnica širokog asortimana, koja nudi proizvode neophodne za održavanje automobila. Pored auto kozmetike, sredstava za unutrašnje i spoljašnje čišćenje, u našoj prodavnici možete naći i akumulatore, najkvalitetnija ulja za Vaša vozila, rezervne sijalice, brisače, antifriz, tečnost za stakla i slične proizvode.

USLUGE

Osim što na našoj benzinskoj stanici možete natočiti gorivo za Vaša vozila, bilo da je u pitanju benzin, dizel ili gas, možete, takođe proveriti pritisak u gumama i dopuniti ih, ako je potrebno. 


Takođe, dok čekate da se rezervoar Vašeg automobila dopuni gorivom, možete očistiti vetrobransko staklo, kako bi Vam vožnja bila preglednija.

KONTAKT

Scroll to Top